Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

MELİSA ŞENOLSUN İLE KOTON ‘TAM BENİM TARZIM’ KAMPANYASINDA YENİ SEZON BAŞLIYOR

Üniversite yaşamının ve spor şıklığın ilham verdiği Koton, 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonu casual koleksiyonunda, dinamizm ve enerjiyi yansıtan jean ve sweatshirt alternatifleri yer alıyor. Triko, eskitme jean ve jean mont tasarımları gibi genç stillerin odak parçalarının bulunduğu koleksiyonun kampanya fotoğraf çekimlerinde Melisa Şenolsun yer alıyor.

Tasarımların yanı sıra renklerle de gençlerin dünyasına odaklanan koleksiyonda saks mavisi, hardal tonları ve kırık beyaz gibi renkler ön plana çıkarken, kırmızı – siyah ve mavi – siyah kareli desenler de güçlü silüetler oluşturuyor.

Sezon Trendi: Denim on Denim

Denim on denim trendi bu sezon da yükselişini sürdürüyor. Koleksiyonda griye yakın renkte siyah taşlanmış ve koyu renk tasarımlara, beyaz denimlere ve kürk yaka detaylı jean montlara yer veriliyor. Kolej modasının sezondaki en güçlü temsilcisi denim pantolon ve montlar, baskılı, renkli sweatshirt ve kazaklarla kombinleniyor.

Sweatshirtler Ön Planda

Koleksiyon, günlük giyimde de fark edilir olmanın kodlarını özgün tasarımlarla yansıtıyor. Sezonun anahtar parçaları arasında görülen, havalı ve rahat kapüşonlu sweatshirt’ler; jeanler ve montlar ile kombinlenerek, gençlere mevsim boyunca kullanabilecekleri farklı ve şık seçenekler sunuyor.

Koton’un “Tam Benim Tarzım” koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.