Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Magazin Engelsiz
banner13

“1984 BÜYÜK GÖZALTI“ AYAKTA ALKIŞLANDI

Nilüfer Belediyesi’nin 7. Nilüfer Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen oyunlar Bursa izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. George Orwell’ın 1984 isimli kitabından uyarlanan, Rutkay Aziz’in yönettiği ve Taner Barlas’ın kurguladığı oyun Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı. George Orwell’ın kitabındaki distopik dünyayı tiyatro sahnesine yansıtan oyunda, toplum ‘büyük birader’e itaat ederken, tüm insanların hareketleri, düşünceleri ve davranışları da izleniyor.  

Perdeci Oyuncuları ve Aysa Prodüksiyon tarafından sahneye konan, Rutkay Aziz’in Taner Barlas ile başrolü paylaştığı oyunda, Ekin Aksu, Özcan Alpar, Aytaç Öztuna, Levent Yılmaz, Hüseyin Uçurtma ve Hüseyin Demir rol aldı. Salonu dolduran tiyatroseverler, oyuncuları ayakta alkışladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.