Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

7. EĞİTİM GÜNLERİ TAMAMLANDI

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde  7. yapılan Sempozyum, bu yıl “Kalp Ve Periferik Damar Hastalıklarında Güncel Gelişmeler” temasıyla gerçekleştirildi. Sempozyuma, Bursa ve çevre illerde görev yapan çok sayıda kardiyoloji uzmanı, kalp ve damar cerrahı ile aile hekimi katıldı.

 İki gün süren sempozyumda katılımcılara, alanında uzman akademisyenler tarafından; kardiyoloji ve kalp ve damar cerrahisi alanında dünyadaki güncel gelişmeler ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu alanda yapılan güncel uygulamalar aktarıldı. 

Sempozyumun ilk gününde kalp kapağı hastalıklarında Yüksek İhtisas Hastanesi’nde uygulanan küçük ve kozmetik kesiler ile ameliyatlar, bypass ameliyatlarındaki yenilikler ve büyük damar balonlaşmalarında ameliyatsız müdahaleler hakkında sunumlar yapıldı. Sempozyumun ikinci gününde ise; doğumsal kalp hastalıklarında yapılan ameliyatlar, kalp ritmi bozukluklarının ameliyatsız tedavi yöntemleri ile kalp krizi ve felç ile hastaneye başvuran hastalara müdahele yöntemleri ile bu durumlarda hastaneye erken başvurunun hayati önemini anlatan konular ana başlıklar olarak dikkati çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21