Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

AYDIN BALICI BÜYÜKORHAN İÇİN BENDE VARIM DEDİ

Büyükorhan'ın tanınmıiş simalarından Aydın Balıcı, AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanlığı'na giderek, Büyükorhan Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını vererek, Büyükorhan Belediye Başkan aday adayı oldu.

Oldukça parlak bir sicile sahip olan Ayhan Balıcı; 1984 yılında Bursa'nin Büyükorhan İlçe'sinde memur bir baba ile ev hanımi bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Büyükorhanda tamamladı. Akabinde 2004 yılında askere gidip vatani görevini Kıbrıs'ta yerine getirdi. Askerden geldikten sonra 2005 yılında aktif ticarete atılan Balıcı, siyaset ile de yakından ilgilenmeye başladı. Bir siyasi partide gençlik kolları başkanlığı, Esnaf ve Sanatkâralar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Balıcı halen özelbir eğitim kurumunda usta direksiyon öğreticiliği yapıyor.  Büyükorhan Yolcu Tasima Kooperatifi gibi halki yakından ilgilendiren STK'larda yer alan Balıcı, ilçesinde sevilen ve itibar gören bir iş adamı haline geldi. Evli ve iki çocuk babasi olan Balıcı 2011 yılında siyaset hayatini Adalet ve Kalkınma Partisiyle birleştirerek,  ilçesine ve memleketine hizmet etme yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerlemeye devam etti. 2014 yılı yerel yönetimler seçimlerinin kazanılmasında partisine büyük ölçüde faydalar sağlayarak, Büyükorhan Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlendi. İlerleyen süreçte parti yönetimi ve halkın güvenini kazanmaya devam ederek Büyükorhan Belediye Başkan Yardımcılığı statüsüne getirildi ve halen görevine başarılı bir şekilde devam etmektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.