Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Ülkemizi ’de ölümlere yol açarak bir takım olumsuzlukları beraberinde getirmiştir. Koronavirüs salgınla mücadeleye karşı tedbirlerimizi elden bırakmadık.  Salgınla mücadelemiz devam ederken aynı zamanda İlçemizde ’de yaza hazırlık çalışması başlattık.

Havaların ısınması ile birlikte her alanda çalışmalarımıza hız verdik. Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası yollarımızda çamurlu kalan kısımların temizlenmesinden tutun çöp konteynerlerimizi dezenfekte sürecine, yol ve kaldırım bakım ve onarım çalışmalarımız devam ederken, Aynı şekilde temizlik ekiplerimiz de çamurlu ve tozlu yolları tazyikli suyla yıkayarak kış mevsiminden geriye kalan kötü görüntüyü de ortadan kaldırdık.

Temiz bir toplum için el ele

Temiz bir ilçe için el ele dedik ve Orhangazimizin Cadde ve sokaklarını baştan aşağı yıkayarak temiz bir görüntü oluşturduk. Yaz aylarına yaklaştığımız bu günlerde özellikle çöp konteynerlerimizi yıkayarak dezenfekte ettik. Parklarımızda ve mesire alanlarımızdaki yabani otları temizleme ve ilaçlama süreçlerimiz de bitme aşamasında. Bizler Belediye olarak yaza her şey normalleşmiş gibi hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bu zorlu süreçte tedbirlerimizi asla elden bırakmıyoruz. Bizler sizler için sahadayız. Evde Kal, Sağlıklı Kal Orhangazi Çünkü #HayatEveSığar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.