Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BAŞKAN AYDIN FUTBOL SAHALARI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “yapılması planlanan Futbol sahaları çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilileri tarafından bilgiler aldık. Başkan Aydın İlçemizde 3 farklı mahallemizde futbol sahası yapmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından protokol imzaladık. Pandemi sürecinde süreç biraz yavaşlamıştı fakat 1 Haziran’dan itibaren normalleşme süreci içerisinde girdiğimiz bugünlerde futbol sahaları çalışmaları hız kazanmıştır. Öncelik olarak İlçemiz Göl spor tesislerinde bulunan ve yıllardır kullanılan ve tamamen bozulan suni çim saha zemini çalışması ile başladık.

Göl Suni çim saha çim yenileme işlemlerinin sonuna geldik. Üreğil mahallemizde ’de zemin için betonlarımızı döktük ve Gedelek mahallemizde zemin çalışmalarına başladık. 

Spor şehri Orhangazi için canla başla

Bizlerin tek bir hedefi vardır, İlçemizdeki spor alanlarını gün geçtikçe yenilerini ekleyerek gençlerimize sporu sevdirmektir. Spor yapan gençlerimiz sağlığınızın değerini anlamanıza yardımcı olur. Yaşam kalitemizi arttırır ve geliştirmemize yardımcı olur. Spor, insanı tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutmamıza faydalı olur. İşte bu yüzden amacımızın ilçemizi spor şehri yapmak ve gençlerimize spor yapmayı aşılamaktır ”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21