Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BAŞKAN AYDIN LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanı Bekir Aydın bu hafta sonu liseye geçiş hayali kuran binlerce öğrencilerin ter dökeceği liselere geçiş sistemi sınavında başarılar diledi. Her şey sizin için, stres ve kaygıdan uzak gönül rahatlığı ile bir sınav geçirmenizi diliyorum. Şimdiye kadar yaptığınız sınav hazırlıklarınızın meyvesini bu sınavda almalarınızı ümit ediyorum.

Sevgili Öğrenciler “ Koronavirüs tedbirleri sonucunda eğitim kurumlarımız belli bir süredir eğitim ve öğrenime ara vermiş bulunmaktadır. Öğrencilerimiz de bu süre zarfında Liselere Geçiş Sistemi Sınavlarına evlerinizden çalışarak hazırlanmak zorunda kaldınız. Salgın dolayısı ile eğitimlerinizi evlerinizden aldınız ve uzaktan eğitimleriniz ile hazırlıklarınızı tamamladınız. Sınava girecek öğrencililerimizin en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine meslek seçimlerinde kendilerine kolaylık sunacak bir okulda devam etmeleridir ve ileride sevdikleri bir meslek sahibi olmalarıdır. Cumartesi günü stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmenizi tavsiye ediyor, hazırlık sürecindeki bilgi ve birikimlerinizi sınava en üst düzeyde yansıtacağınıza inanıyorum. Liselere Geçiş Sistemi Sınavına girecek olan bütün öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığı diliyor, Öğrencilerimizi, aileleri ve memleketimizin için sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.