Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

BAŞKAN DÜNDAR 19,19'DE İSTİKLAL MARŞI'NA EŞLİK ETTİ

Türkiye'nin 81 ilinde milyonlar, 19 Mayıs Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu balkonlarda kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 19.19’da evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşların bu coşkusuna Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ortak oldu. Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler Mahallesi’nde yeni hizmete açtığı Şehit Salih Altun Parkı’na gelen Başkan Dündar, balkonlardaki vatandaşları selamladı. Saatler 19.19’u gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Başkan Dündar ve vatandaşlar, İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu.  

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, koronovirüs önlemleri kapsamında alanlarda kutlanamayan 19 Mayıs coşkusunun balkonlara taşındığını söyledi. Vatandaşların bayramını tebrik eden Dündar, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Bizlerin dayanışması ile insanlığın yaşamış olduğu korona virüs salgınını inşallah yeniyoruz. Bunu devletimizin aldığı kararlara ve yaptığı mücadeleye vatandaşlarımızın uymasıyla başarıyoruz. 23 Nisan’ı aynı bu şekilde balkonlarımızdan kutlamıştık. Şimdi de 19 Mayıs’ı aynı şekilde kutluyoruz. İnşallah, Ramazan Bayramı sonrası kısıtlamalar sona erer. Vaziyet de buu gösteriyor. İnşallah, bayram sonrası bu salgın hastalığı yenerek, tekrar parklarımıza ve meydanlarımıza kavuşacağız. Bayramlarımızı yine hep birlikte kutlayacağız. Kadir Gecemiz mübarek olsun. İnşallah bayrama da bu şekilde coşkuyla kavuşuruz” dedi.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ellerindeki bayrakları sallayan vatandaşlar, program için Başkan Dündar’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.