Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş KORONAVİRÜS İnce Medya
banner13

BAŞKAN IŞIK: “İNANÇLA VE SABIRLA İNŞALLAH BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma yasağının olmadığı günlerde, ilçe halkını evlerinde çat kapı ziyaret eden Başkan Işık, Gürsulular’ın hal ve hatırlarını soruyor.

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ramazan Ayı’nın bereketini paylaşmak ve hemşehrilerimizin hallerini hatırlarını sormak için ziyaretlerde bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza öncelikli olmak üzere, Ramazan Ayı’nın yardımlaşma ve paylaşım ruhunu yaşatıyoruz. Korona virüsten korunma kurallarına uyarak, bu mübarek günlerde semaya açılan ellerin dualarıyla, inançla ve sabırla inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Sağlıklı günlerde hemşehrilerimizle kucaklaşmak dileğiyle, biraz daha sabır diyoruz” dedi.  


İhtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü evde kalma zorunluluğu olan vatandaşlar öncelikli olmak üzere Gürsulular’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Işık, ilçe halkının hal ve hatırlarını soruyor ve isteklerini dinliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.