Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Başkan Orhan Özcü’nün mutlu günü

Gecen dönem Gürsü Belediye Başkanı Orhan Özcü’nün oğlu Hakkı Özcü ile Hafsa Özer’e mutlu gününde siyasetten ve iş dünyasının önemli isimleri bu özel programa katıldı.

Gürsü'da gerçekleşen bu özel düğüne Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç,Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar vs. bir çok siyasetçi ve iş dünyasının önemli isimler katıldılar.

Başkan Orhan Özcü sosyal medya hesabından da oğlunun düğünü için teşekkür mesajı yayınladı.

'Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin, düğünler güzellikler paylaştıkça artar, üzüntüler paylaştıkça azalır. Bu gün Muhammed Hakkı Özcü oğlumun düğününü Elazığ ve Malatya’daki depremin gölgesinde müzik olmadan sessiz sedasız yaptık. TARIM ve Köy işleri Bakanımız Faruk Çelik Bakanımızın kutlama telefonu, Bakanlarımız ve Bursa Milletvekillerimizin kutlama telgrafları, Bizzat katılım gösteren milletvekillerimiz Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç Bey olmak üzere, kurucu il başkanımız ve vekilimiz ve Kent konseyi Başkanımız Şevket Orhan, önceki dönem il Başkanımız ve vekilimiz Hayrettin Çakmak, Isparta Milletvekilimiz aynı zaman da Cansuyu Derneğinin Genel Başkanı Mustafa Köylü, Osmangazi  Belediye Başkanımız
Mustafa Dündar, Gürsu Belediye Başkanımız Mustafa ışık, Gürsu ilçe Başkanımız  Zekeriya Hacıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilimiz, AK Parti Kestel ilçe Başkanımız başta olmak üzere ilçe Başkanlarımız, ilçe  belediye Başkanlarımız, Kahramankazanın önceki dönem kıymetli Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti ilçe teşkilatımızın kıymetli mensupları, Dünya Ahıska Türkleri, Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülçehre Terzioğlu, Gürsudaki siyasi partilerimizin kıymetli temsilcileri, Bursa’daki ve Gürsu daki sivil toplum örgütlerinin kıymetli Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gürsu ilçesinin kıymetli bürokratları, GÜRSU belediyesinde yıllarca  beraber çalıştığımız GÜRSU Belediyesi ailesinin kıymetli fertleri, Çalışma Bakanlığında yıllardır birlikte görev yaptığımız Genel Müdürümüz ve Daire başkanlarımız, Özcü, Şahin ve Şenlioğlu ailelerinin kıymetli mensupları, komşularımız dostlarımız hepinize teşekkür eder. Saygılar sunarım.'

İnce Medya Grup ailesi olarak bizlerde yeni çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
GÜRSUBursa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.