Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BAŞKAN SARGIN HIZARDA AĞAÇ BİÇİP SANDIK ÇAKTI

Sandık üretim tesislerinde sandık çakan işçi ve işverenlerle bir araya gelen Başkan Sargın "Hayırlı işler, kolay gelsin. Sizleri bu kutsal emeklerinizden dolayı kutluyorum. Üretmek çok önemlidir. Üreten toplumlar her zaman kazanır. Bende gençlik yıllarım da sizler gibi hızar başına geçerek hem kestim hem de sandık çaktım. Alın terinin emeği ayrı bir güzelliktir. Bende günde 200 paket sandık çakıyordum" dedi.

İlçede Sandık üretimi yapan Ayhan Cengiz ve Murat Cengiz’in üretim tesislerini gezen Başkan Sargın, ardından İletişim Merkezi ekipleriyle birlikte kapı kapı dolaşarak vatandaşların dilek, istek ve temennilerini dinledi.İletişim Merkezi ekipleri vatandaşlardan aldıkları istekleri belediyenin ilgili birimlerine ileterek yerinde çözüme kavuşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21