Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Başkan Sertaslan’dan pazarcılara önemli uyarı: “Kurallara uymayanın, tezgâhını kapatırız”

Gemlik Belediyesi koronavirüsüne karşı sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazar yerlerinde sosyal mesafe kuralını hayata geçiren ilk belediye olan Gemlik Belediyesi, pazar yerlerinde vatandaş ve esnafa maske dağıtımına devam etti.

Pazar yerlerinde alınan tedbirleri denetleyen Başkan Sertaslan, belirlenen kurallara sıkı sıkıya uyulması halinde koronavirüs salgınının kısa süre içinde atlatılacağına inandığını söyledi. Sertaslan “Eğer tezgâhlarda iki kişi çalışıyorsa biri ürün versin, diğeri de para alışverişini sağlasın. Bu günlerde hijyene ve sağlığa çok dikkat etmeliyiz. Ben esnafıma ve vatandaşıma güveniyorum. Belediye olarak aldığımız kurallara inatla uymayanlar olursa o tezgâhların da kapatacağının bilinmesini istiyorum” dedi.

Korona virüsü ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurgulayan Başkan Sertaslan, “Belediyemiz korona salgınının ilk gününden buyana mücadelesini sürdürüyor. Dezenfeksiyon, sokak ve yol yıkamaları gibi çalışmaların yanı sıra iş adamlarımızın da desteği ile hastanemizin ihtiyaç duyacağı maske, tulum, gözlük ve siperlik gibi malzemeleri temin ederek yetkililere ulaştırdık. Vatandaşlarımızın maske ve hijyen ürünleri ihtiyacını gidermek için de görüşmelerimiz devam ediyor. Gemlik halkından tek ricamız sosyal mesafe kuralına uymaları ve gerekmedikçe sokağa çıkmamalarıdır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21