Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu

Belirli zaman dilimlerinde farklı birimlere yönelik personel ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma günü bu ziyaretler kapsamında Mali Hizmetler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. 17.00’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis toplantısında gerçekleşen buluşmada, sosyal mesafe kuralına da dikkat edildi. Personel buluşmasında Mali Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Emin Dündar, Mali Hizmetler Müdürü Vural Özer ile müdürlük personeli hazır bulundu.

Ziyarette İnegöl ve İnegöl Belediyesi’nin hizmetleri üzerine istişareler yapıldı. Şehrin ortak akılla yönetilmesinde personelin eksikleri tespiti ve sunacağı önerilerin önemine dikkat çekildi. Başkan Taban, İnegöl Belediyesi’nin tüm personellerinin şehri bir adım daha ileri taşımak adına gösterdiği özveriyi gördüklerini ve bunun sürdürülebilir olması adına adımlar attıklarını kaydetti. Başkan Taban, yapılan özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken, aynı zamanda personelin fikir, görüş ve önerilerini de dinledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21