banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAŞKAN YILMAZ ‘HUZUR’ ZİYARETİNDE

31 Mart 2019’da gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesindeki adaylık sürecinde ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ sloganıyla çalışmalar yürüten ve göreve başlamasının ardından da çalışmasına aralıksız devam eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, her hafta Yıldırımlılarla buluşmaya devam ediyor. Her Cuma günü farklı bir mahalleyi ziyaret ederek bölge sakinleriyle ve esnaf ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Fatih Cami’nde eda ettiği namazın ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile gerçekleştirdiği buluşmada, Selçukbey Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.

‘BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ’

Yıldırım esnafı ve vatandaş ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Yıldırım’ın kalkınmasına öncülük edeceklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Esnafımız ekonomimizin temelini oluşturan en önemli unsurlardan bir tanesidir. Bu sebeple onların dertleriyle her zaman dertleniyoruz. Yoğun mesaimiz içerisinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde en küçük sorunun bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat veriyoruz.Bizim için önemli olan hizmet ederken, insanımızın da gönlüne girmek, insanımıza dokunmak. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde söz verdiğimiz gibi Yıldırım’da hemşehrilerimizle yan yana, omuz omuza olmaya, onların dertlerini dinlemeye, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Yıldırım’da gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21