banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BAŞKAN YILMAZ ‘İLK’ OKULUNDA

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “AYRIM GÖZETMEKSİZİN HER MAHALLEMİZE ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARA GÖRE HİZMETLERİMİZİ GÖTÜRMEYE GAYRET EDİYORUZ.”
BAŞKAN YILMAZ: “AMACIMIZ HER MAHALLESİ YAŞANILABİLİR DAHA GÜZEL BİR YILDIRIM OLUŞTURMAK.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, geçmişe kısa bir yolculuk yaparak ilkokulun ilk 3 yılını okuduğu Yavuzselim Mahallesi’nde bulunan Haşim İşcan İlkokulu’nu ziyaret etti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukluğunun geçtiği Yavuzselim Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Önce Okul Müdürü Murat Cüce ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, daha sonra sokaklarında top oynadığı, baba ocağı Yavuzselim Mahallesi’ndeki çocukluk arkadaşları, komşuları ve esnafla selamlaştı. Yıldırım’da ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile yaşanabilir bir Yıldırım inşa ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Allaha çok şükür bu çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürdürdük, bundan sonra da devam ettireceğiz. Yıldırım’da, esnafımız, sanayicimiz, işçimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz ve gençlerimiz ile
her fırsatta bir araya gelerek, ortak akıl çerçevesinde bu memleketin güzelliklerine vesile olacak hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘AYRIM GÖZETMİYORUZ’

Mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlara eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı yolun altı, yolun üstü, şehrin doğusu ya da batısı diye ayırmıyoruz. Bizim nazarımızda Kaplıkaya’nın, Mevlana’dan, Namazgah’ın, Yavuzselim’den, Bağlaraltı’nın, Cumalıkızık’tan farkı yok. Ayrım gözetmeksizin her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Yıldırım oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizin yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21