banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BBP İL BAŞKANI SALİH UÇAK: “ESNAFIMIZI YAŞATMALIYIZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salih Uçak, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak’ı makamında ziyaret etti. BBP İl Yöneticileri ve BESOB yöneticilerinin de katıldığı ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren BESOB Başkanı Arif Tak, Bursa ekonomisinin geçmişten bu yana en önemli sac ayaklarından birinin esnaflar olduğunu belirtti. Bursa esnafının ve esnaflık kültürünün yaşatılıp, geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Arif Tak, bu anlamda Bursa esnafına destek verecek, güç katacak her türlü fikir ve işbirliğine açık olduklarını söyledi.

ESNAFLIK KÜLTÜRÜ GEÇMİŞİMİZDEN GELİYOR…

BBP İl Başkanı Salih Uçak ise Bursa’nın farklı ekonomik potansiyelleri ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Salih Uçak, sanayisi, tarım ve turizm potansiyellerinin yanı sıra geçmişi Şeyh Edebali’ye dayanan ve Osmanlı’nın medeniyet anlayışının temellerinden olan Ahilik kültürünün canlı örneği olarak yaşayan, yaşatan Bursa’nın bu özelliğini korumanın herkesin görevi olduğunun altını çizdi. Büyük Birlik Partisi Bursa Teşkilatı olarak, esnafın sorunlarının ve çözüm yollarının takipçisi olduklarını vurgulayan Salih UÇAK, şunları söyledi:

ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ…

“Şehir ekonomimizi canlı tutan, birçok sektöre destek vererek yaşatan esnafımızı küresel sermayenin karşısında güçlü kılarak yarınlara taşımak için çalışıyoruz, çalışacağız. Genel ekonomik durgunluk ne yazık ki esnafımızın da zor günler geçirmesine ve birçok esnafımızın kepenk kapatmasına neden oluyor. Bu gidişatı düzeltebilmek için esnafımıza ve sorunlarına sahip çıkmalı, bu kültürü hep birlikte yaşatmalıyız. Bu anlamda atılan her doğru adımın destekçisi, yanlışların takipçisi olarak çözüm önerileri sunacağız. Bu şehir, bu ülke, bu kültür hepimizin, İnşallah hep birlikte Türkiye’nin güçlü geleceğine doğru yürüyeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
BursaBesob
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21