Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Burs'da sağlık için tedbirden taviz yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Türkiye genelinde salgın ile ilgili geniş kapsamlı bir denetim yapılacağını duyurmasının ardından Bursa’da kapsamlı bir denetim yapıldı. Denetimlere Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı da katıldı. Valilik binası önünden başlayıp, Setbaşı ve Yeşil güzergahında devam eden denetimlerde hem vatandaşlar hem de esnaf maske mesafe ve temizlik konularında uyarıldı.

Bursalıların genel olarak kurallara uydukları gözlenirken, Vali Canbolat ve Başkan Aktaş, korona virüsün ancak bireysel olarak alınacak önlemlerle bir tehlike olmaktan çıkacağını belirterek, sağlık için alınan tedbirlerden kimsenin taviz vermemesi gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Bursa Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21