banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursa Çerkes Derneği Konuklarını Büyüledi

Bursa Çerkes Derneği başkanı Levent Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri sezona önceki dönemde yapılan faaliyet ve organizasyona destek veren sponsorları onuruna verdiği yemekle başladı.    

Açılış konuşmasında yeni yönetimin genç bir kadrodan oluştuğuna dikkat çeken Levent Turgut’un ardından yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttılar sorumluluk alanlarından bahsettiler.

Konuşmasına katkılarından ötürü sponsorlarına teşekkür ederek devam eden Levent Turgut’un ardından söz alan başkan yardımcısı Sedat Göğkuş yaptığı sunumla, Dernek yönetiminin görevde bulundukları dört ay içerisinde yaptığı çalışmalar, geçmiş dönem çalışmaları ile yeni döneme dair planlar ve hedefler hakkında bilgi verdi

Katılımcıların dikkatle izledikleri sunumda gelecek adına güzel projelere de yer verilmişti. Projelerin başında Dil eğitimi, çocuk ve gençlere yönelik eğitici-öğretici çalışmalar ile derneğe ve çerkes toplumuna yakışır kalıcı bir yer kazandırma projeleri dikkat çekti.

Dilek ve temenniler kısmında söz alan isimlerin ortak temennisi, çerkeslerin  her şeyden önce ,bu akşam olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla, aynı ses tonu ve ideallerle bir arada olması gerektiği idi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21