Öne Çıkanlar Yankı futbol BUSİAD Engelsiz GENÇ ŞARKICI BİLGE SU PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

Bursa'da sürücülere çikolata ve kolonya ikramı

Bursa-Ankara Karayolu İnegöl girişinde bulunan kavşakta trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetime İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve Jandarma Komutan Vekili Nuri Çalış katıldı. Durdurulan sürücü ve yolcuların bayramı tebrik edilerek maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hatırlatıldı. Sürücülere Kaymakam Görücü tarafından çikolata ve kolonya ikram edildi.


`TEK HEDEFİMİZ BU MÜCADELEYİ KAZANMAK´


Denetimden sonra açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, "Bugün burada zaten 24 saat uygulamamız var. Bizler de hem hemşerilerimizin bayramlarını tebrik etmek hem de görev yapan polislerimizle bayramlaşmak için uygulama noktasına geldik. En kötü günlerimiz bayram sevincinde olsun, inşallah kazasız belasız bir bayram geçiririz. Biliyorsunuz bu bayram yine koronavirüs ile mücadele kapsamında tedbirlerle geçiyor. Bazı yasaklar kaldırıldı ama tedbirler kaldırılmadı. Hemşerilerimiz mesafe, maske ve hijyen kurallarına mutlaka uymalılar. Tek bir hedefimiz var bu mücadeleyi kazanmak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.