Öne Çıkanlar bursa Kumdas Magazin Sanat Engelsiz
banner13

BURSA’DAN URLA’YA KARDEŞLİK ELİ UZANDI…

Programın ilk gününde, Uludağ’ın eşsiz doğasında keyifli bir gün geçiren misafirler, özellikle teleferiğe binmenin heyecanını yaşadılar. Dönüşte ise Bursa’nın tarihi mekanlarını ziyaret ettiler. Ertesi gün ise erkenden Cumalıkızık Köyü’ne yapılan gezinin ardından Aile Çalışma Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi’ne geçildi.

EĞLENİRKEN, FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya gelen özel gereksinimli gençler, eğitmenleri ve aileleri ile birlikte türkülerden oluşan bir konser verdiler. Daha sonra ise geri dönüşüm malzemelerinden kendilerinin tasarladığı kıyafetlerle defile yaparak geri dönüşümün önemine dikkat çektiler. Renkli anlara sahne olan ve çeşitli ikramların da yapıldığı programın sonunda onlar için özel hazırlanan tişörtlere anı olarak birbirlerinin el izlerini bıraktılar. Faaliyetlerin sonunda konuşan Türk Kızılay Bursa Şube Başkan Yardımcısı Mürsel Durmaz, “Bu tür organizasyonları daha da çeşitlendirerek birçok şehirle karşılıklı olarak yapmak istediklerini ve bu şekilde toplumda Kızılay bilincinin daha da yaygınlaşması için yeni projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini” söyledi. Türk Kızılay Urla Koordinatörü Nurgül Saltık ise konuşmasında, Bursa Şube’sinin misafirperverliğine teşekkür etti ve çok güzel anılarla Bursa’dan ayrılacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.