Öne Çıkanlar sungurlu Bursagaz Engelsiz SEVGİLİLER GÜNÜNDE YENİ ALBÜM İRFANİYEDE PLAN SORUNU ÇÖZÜLECEK
banner13

BURSALI FİRMALAR HEİMTEXTİL FUARI'NA DAMGA VURDU

BTSO’nun Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında Bursalı firmalar dünyanın en önemli fuar organizasyonlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Proje kapsamında son 5 yılda üyelerini 160’tan fazla fuar organizasyonuyla buluşturan BTSO ev tekstili sektörünün en önemli buluşmaları arasında gösterilen Heimtextil Fuarı’na 70 kişilik heyetle çıkarma yaptı.

 

‘’KENTİMİZİN DIŞ TİCARETİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Küresel Fuar Acentesi Projesi ile bugüne kadar farklı coğrafyalarda düzenlenen fuarlara 6.000’den fazla BTSO üyesinin katıldığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Dünyanın en önemli buluşmalarına ev sahipliği yapan Almanya da bu kapsamda en fazla ziyaret ettiğimiz ülkeler arasında yer almaktadır. Son 5 yılda farklı coğrafyalarda düzenlenen 160 fuara 6.000’den fazla üyemizle katıldı. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler kentimizin dış ticaretine büyük bir katkı sağlıyor.” dedi.

 

111 BURSALI FİRMA STANTLI KATILIM SAĞLADI

Almanya’nın finans merkezi olan Frankfurt’ta düzenlenen fuarın Bursalı firmalar için önemli fırsatlar sunduğunu belirten Başkan Burkay, “Bu önemli buluşmaya Türkiye’den 19 farklı şehirden 285 firmamız stantlı katılım sağladı. Bursa iş dünyası olarak 111 firmayla Türkiye’den fuara en fazla katılım sağlayan kent olduk. Bu da kentimizin sektördeki gücünü bir kez daha ortaya koydu. Firmalarımızın bu iş gezisinden önemli kazanımlar sağlayarak döneceğini ümit ediyor, üyelerimizi Küresel Fuar Acentesi’nin sunmuş olduğu avantajlardan faydalanmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

FİRMALARIMIZ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

BTSO’nun öncülüğünde düzenlenen organizasyonun firmaların ev tekstili sektöründeki yeni trentleri görmeleri açısından oldukça faydalı olduğunu dile getiren BTSO heyet başkanı Ali Güzeldağ, “Fuara katılan firmalarımızı heyetimizle birlikte ziyaret ettik. Katılımcı firmalarımız yeni kreasyonlarını bu fuarda görücüye çıkardı. Gerek ürünlerimizin kalitesi gerekse de sunumuyla firmalarımız fuarda adeta gövde gösterisi yaptı. Bizlere bu önemli fuara katılım imkanı sunan Odamıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

FİRMALARIMIZ ARASINDAKİ SİNERJİ ARTIYOR

Heimtextil Fuarı’nın sektörün en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirten heyet başkan yardımcısı Davut Gürkan, “Fuardaki katılımcıların sayısına baktığımızda Bursa’nın ilk sırada olduğunu görüyoruz. Bursalı firmalarımızın dünya çapında ne kadar farklı ve katma değerli ürünler ürettiklerini yakından gördük. Bu da bizi ayrıca mutlu etti.” dedi. Gürkan ayrıca Küresel Fuar Acentesi Projesi’nin Bursalı firmaların birlikte hareket edebilme yeteneğine katkı sağladığını belirterek projenin firmalar arasındaki birlikte iş yapabilme kültürü oluşturduğunu ifade etti.

 

BTSO HEYETİ ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

Almanya temasları kapsamında Hessen Kalkınma Ajansı ve MÜSİAD Hessen ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bölgenin ekonomik durumu ve yatırım olanakları hakkında bilgiler alan BTSO heyeti ayrıca tekstil makineleri sektöründe dünyanın en önemli firmaları arasında yer alan Karl Meyer’i ziyaret ederek firmanın üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.