Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

BURSALI LİSELİLERİ FİNALDE ÜNLÜ İSİMLER İZLEYECEK

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen yarışmanın finalinde jüride alanında birbirinden değerli isimler olacak.

Bursa adına, Bursa Anadolu Kız Lisesi Carlos Santana'dan Smooth, Özlüce Anadolu Lisesi Joe Cocker'dan Unchain My Heart, yarışmaya ortak grup kurarak katılan Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi&Nilüfer Sınav Temel Lisesi ise Lara Fabian'dan Adagio şarkısıyla büyük ödüller için sahne alacak.

Yarışmanın kurucusu ve yapımcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun jüri başkanlığını yapacağı 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek finalde; Berksan, Nalan, Tuna Kiremitçi,Melis Sökmen, Cemil Demirbakan,Seyyal Taner, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak gibi ünlü müzisyen, besteci ve sanatçılar jüri koltuğunda oturacak.

Basın jüri üyeleri arasında ise, Yavuz Hakan Tok, Nazlı Mengi, Sinem Vural, İlker Gezici, Suat Kavukluoğlu, Funda Karayel, Meltem Fıratlı, Abdullah Malkoç, Ömer Karahan,Oya Çınar, Uygar Taylan, Nil Özer’in yanı sıra radyo programcısı Yasemin Şefik ve radyo-tv programcısı Michael Kuyucu yer alacak.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, Sony Music Türkiye Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Dokuz Sekiz Müzik Genel Müdürü Ahmet Çelenk, Pasaj Müzik Kurucusu Murat Doğan, Ossi Müzik Genel Müdürü Hakan Eren ve Prodüktör / Yapımcı Murat Yıldırım gibi önemli müzik yapımcıları da jüri üyeleri arasında olacak.

Açılış Koray Avcı’dan

31 okulun final performansı için sahneye çıkmasından hemen önce ise liselileri bir sürpriz bekliyor. Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Koray Avcı yarışma öncesi liselilere başarılar dileyerek hayallerinin peşinden koşmaları için seslenecek.

‘’Yılın Genç Yıldızı Ödülü ‘’Derya Uluğ’a’’

Finalde her sene dönemin en ses getiren isimlerinden seçilerek verilen ‘’Yılın Genç Yıldızı’’ ödülü ise bu yıl genç isim Derya Uluğ’a verilecek. Genç şarkıcı en sevilen şarkısıyla liseliler için sahne de alacak.

Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak ödül töreninde başka sürprizler de liselileri bekliyor.

Organizasyon boyunca sahnelenecek tüm performanslar, final heyecanı ve ödül töreni fizy’den canlı olarak yayınlanacak. Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki finaline gelemeyenler, yarışmayı gün boyu fizy’den online olarak takip edebilecek.

Bursalı Liselileri Finalde Muhteşem Ödüller Bekliyor

fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması’nda liselileri birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonun 22. yılında yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi’nin üç öğrenciye vereceği Üstün Başarı Ödülleri kapsamında burs ödülleri de yer alıyor.

Nakit Para Ödülleri:

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

Okan üniversitesi Üstün Başarı Ödülleri:

Birincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı %100 Eğitim Bursu

İkincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 70 Eğitim Bursu

Üçüncülük Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 50 Eğitim Bursu

Bu kategorilerin dışında Basın Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü ’ kategorilerinde bir lise ve bir öğrenciye plaket verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.