Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

BUSKİ'DEN İZNİKLİ ÜRETİCİYE CAN SUYU

Bursa’da tarımsal üretimin ve üreticinin desteklenmesine yönelik faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından İznik’in Aydınlar Mahallesi’nde yapılan sulama göleti ile bölgedeki üreticinin sulama ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelerde üreticiyi desteklemek adına gerçekleştirilen gölet yatırımlarına bir yenisinin daha eklendiğini ve İznik Aydınlar Göleti’nin de tarımsal sulama anlamında, üreticinin derdine derman olacağını belirtti.

İznik’te membran kaplama sistemi ile yapılmış olan Aydınlar Göleti, yaklaşık 3 milyon TL’lik yatırım tutarıyla hizmete girecek. Depolama kapasitesi olarak 166 bin metreküp hacme sahip olan gölet, 1200 dekar alanın sulanmasında kullanılacak.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.