Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

CAMİLERDE CUMA  HAZIRLIĞI

Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında 13 Mart’tan itibaren ilçe genelindeki camileri düzenli olarak dezenfekte eden Osmangazi Belediyesi, 

29 Mayıs Cuma günü belirli kurallar çerçevesinde yeniden ibadete açılacak camilerdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Osmangazi Müftülüğü tarafından açıklanan camilerin yanı sıra bazı kapalı pazar alanları ve parklar olmak üzere toplam 130 noktada cuma namazı kılınabilecek. Osmangazi Belediyesi tarafından kurulan özel ekip, müftülük tarafından belirlenen camilerin iç bölümlerinin yanı sıra, bahçeleri, şadırvanları ve hasır kilimlerini büyük bir özenle temizledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, salgın sürecinde ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Tedbirler kapsamında uzun süredir kapalı olan camilerimiz, 29 Mayıs Cuma günü itibariyle belirli kurallar çerçevesinde yeniden ibadete açılacak. Vatandaşlarımızın bu virüsten etkilenmemesi için camilerimizde temizlik ve dezenfekte işlemini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde gerekli tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21