Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

CAVCAV, TSYD İLHAN AĞABEY FUTBOL TURNUVASI İLE ANILDI

Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Etimesgut Belediyespor ve Keçiörengücü 16 yaş altı takımlarının katıldığı turnuvada ikinci gün maçları tamamlandı. Gençlerbirliği Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın ikinci gününde üçüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı. 

Günün ilk maçında normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada Keçiörengücü, penaltı atışları sonunda Etimesgut Belediyespor'u 4-2 yenerek üçüncü oldu. 

Final karşılaşmasında ise Gençlerbirliği ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Osmanlıspor rakibini 3-1 mağlup ederek ilk kez düzenlenen turruvada şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Osmanlıspor'a kupasını Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili ve Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya verdi.

Cavcav, yaptığı konuşmaya turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.Gençlerin çok önemli olduğunu ve ancak onlara gerekli önen verilirse Türk futbolunun kurtulabileceğini dile getiren Murat Cavcav, bu anlamda duayen başkan İlhan Cavcav'ın peşinden gittiklerini ifade etti.

TSYD Ankara Şubesi'ne düzenlediği anlamlı turnuva için teşekkür eden Cavcav, "Umuyorum ki gelecek yıllarda bu anlamlı turnuva gelenekselleşir ve ilerleyen yıllarda uluslararası bir turnuvaya dönüşür. Katılımcı tüm takımlara teşekkür ediyor şampiyon Osmanlıspor'u kutluyoruz. Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Geleceği bu gençler inşa edecek." diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21