Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Cenazesi Çöp Evden Vinçle Çıkarıldı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde çöp evde hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi vinç yardımıyla çıkarıldı.

Kumla Mahallesi’nde yalnız yaşayan 66 yaşındaki Tayfun Başak kalp, yetmezliği neticesi hayatını kaybetti. Başak’tan bir haftadır haber alamayan ve evden kokular geldiğini fark eden komşuları, Emniyet Müdürlüğünü aradı. Evde ilk çöp yığınıyla ve kokuyla karşılaşan emniyet ekipleri, Başak’ın cesedinin çürümeye başladığını gördü.

Kilosu ve şişmesi sebebiyle evden çıkarılamayan Tayfun Başak’ın cesedi, gece saatlerinde balkondan vinç vasıtasıyla çıkarıldı. Belediye ekipleri, cesedin çıkarıldığı andan itibaren evi temizlemeye devam ediyor.

Öte yandan kimsesiz yaşadığı öğrenilen Tayfun Başak’ın vefatıyla alakalı adli tabip normal ölüm raporu verirken, cenaze Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21