banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

CHP PARTİ OKULU BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ EĞİTİM ÇALIŞMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu'nun "Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi" Bursa'da gerçekleştirildi. Parti Okulu'nda tam gün süren eğitimde yurttaş haklarının korunması ve sosyal belediyecilik uygulamalarına ağırlık verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu'nun partili belediye meclis üyelerine verdiği yerel yönetim eğitimlerinde dördüncü durak Bursa oldu. CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve parti eğitmenlerinin yerel yönetimlere ilişkin çok kapsamlı bilgiler aktardığı "Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi" Crowne Plaza Otel'de gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un da katılımcı olduğu eğitimlerde, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları da hazır bulundu.

Yerelde ve ülkede iktidar olmayı hedefleyen ve bu yolda en büyük adımı 31 Mart'ta Türkiye genelinde, ardından da 23 Haziran'da İstanbul'da atan CHP, sosyal belediyecilik uygulamalarına ağırlık verdiği eğitimlerde, yurttaşların hakkını koruma konusu üzerinde de titizlikle duruyor.

Üç ayrı salonda gerçekleşen eğitim çalışması, plaket ve sertifika töreniyle tamamlanırken, İl Başkanı Hüseyin Akkuş "Bursa merkez ve ilçelerdeki CHP'li tüm meclis üyeleri, ilçe başkanları, il-ilçe yöneticileri ve belediye başkanlarımız başarılı bir organizasyonla bir araya geldi. Eğitim çok verimli geçti. Geleceğimize ışık tutan bilgiler paylaşıldı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21