Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

Coşkunöz Holding, 2020 yılında yatırımlarına hız kazandırıyor!

Otomotiv, savunma, havacılık, enerji, çevre teknolojileri, bilişim ve lojistik sektörlerinde 12 şirketle faaliyet gösteren Coşkunöz Holding, 2019 yılını yüzde 15 büyüme ile kapatarak 330 milyon Euro ciro elde etti ve yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Yatırımları ve üretim kapasitemizi artırmaya devam edeceğiz

Coşkunöz Holding CEO’su A. Erdem Acay, 2019 yılını değerlendirirken yeni yıl hedefleri hakkında da bilgi verdi. Hizmet verdikleri tüm sektörleri büyüterek ekonomiye, sanayiye, istihdama ve eğitime katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Acay, “2019 yılında bir yandan yeni yatırımlar gerçekleştirip üretim kapasitemizi artırırken diğer yandan uzun süreli anlaşmalar için yeni imzalar attık. Gerek yatırımlarımızın gerekse bu anlaşmaların pozitif etkilerini bu yıl itibarıyla daha net göreceğiz. Bu da bize yeni yatırımların kapılarını açacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaCoşkunöz Holding
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.