Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

COVID-19 MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından COVID-19 virüsünün Ülkemizde ilk vakanın görünmesinin ardından tüm önlemleri alarak dezenfekte çalışmalarına başlamış ve hız kesmeden devam etmiştir. Dezenfekte çalışmaları başta vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlar, parkları, minibüsleri, minibüs durakları kamu binaları gibi birçok alanda dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Tedbiri elden bırakmadık

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  “COVID-19 virüsü ülkemizde ilk vakası açıklandığı günden itibaren tüm tedbirlerimizi, önlemlerimizi aldık. İlçe genelinde özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanları hem dezenfekte çalışmaları hemde yıkama çalışmalarını sürdürüyoruz. Cadde ve sokaklarımızı geçtiğimiz günlerde köpükle yıkadık ve bugünden itibaren de dezenfekte çalışmalarına başladık. Tüm Cadde ve Sokaklarımıza dezenfekte aracımız gezerek dezenfekte çalışmalarını yürütüyor. Zabıta ekiplerimiz bu süreçte gelen genelgeler hakkında esnaflarımıza bilgi ve denetimlerini sürdürürken, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ’da bu süreçte sokağa çıkma yasağından dolayı tüm ihtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek Grubu aracıyla temin ediyoruz. Bu süreçte bizler belediye olarak elimizden geldiğinden fazlasını mesai kavramı gözetmeksizin yapmaya gayret gösteriyoruz ifadesini kullandı.

Zorlu süreçte hep Birlikte

Başkan Aydın “bu zorlu süreçte, hep birlikte mücadele ederek atlatacağız. Zorunlu olmadığımız sürece evlerimizden dışarı çıkmayalım. Sizde #EvdeKal ’ın sağlıklı kalın. Çünkü #HayatEveSığar ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaNECMİ İNCECovıd
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.