Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Cumalıkızık Ortaokulu  E-twinning okulu olma yolunda zirveye koşuyor

Bursa Cumalıkızık Ortaokul
Geçen Seneyi Avrupa okul ağı platformunda gerçekleştirdiği e-twinning projelerinden kazandığı 3 ulusal 2 avrupa kalite ödülü ile kapattı..
2019-2020 yılında sadece teknoloji ve yeni öğretim yöntemlerini derslerine entegre edebilen okullara teklif edilen e-twinning okulu olma adayı olarak gösterilen Bursa Cumalıkızık Ortaokulu,birçok proje ile devam ediyor.


İngilizce derslerinde drama,dijital web2 araçları,ingilizce oyunlar,yaparak-yaşayarak öğrenme,yabancı okullarla ortaklıklar gibi yeni yöntem ve tekniklerin uygulandığı Cumalıkızık ortaokulu bu sene dahil olduğu HAND'N HAND WıTH DYNED projesi ile DYNED dil sistemini okul içinde yaygınlaştırarak öğrencilerin konuşma becerilerini geliştirmeyi, ENGLISH BEYOND ABILITY projesi ile milli eğitim bakanlığı'nın geliştirdiği fatih eba platformu için ortaklarıyla birlikte geliştirdikleri dijital ders materyallerini tüm Türkiye ile paylaşmayı, ADVENTURE TRAIN projesi ile ortak olduğu ülkelerle birlikte oyunlar geliştirip müfredat ile birlikte sınıflarda bütün ülkelerle eş zamanlı oynamayı ve birbirlerinin kültürlerini tanımayı ve dil becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadırlar.

İngilizce öğretmeni Selay Özkaya e-twinning projelerinin okullarında zevkle uygulandığını ve olumlu sonuçlarını öğrencilerin mutluluğu,derse zevkle katılım ve ders başarısı olarak gördüklerini belirtiyor.
Cumalıkızık ortaokulu bu çalışmaların yanında manevi ve milli değerlerini unutmuyor....Okul müdürü Mehmet ŞEN ve ingilizce öğretmeni Selay ÖZKAYA
1 İYİLİK YAP İYİLİK BUL  e-twinning projesine ortak olarak dahil olarak okullarında ihtiyaç sahiplerine yardım,iyilik masası,tarihe ve tarihe mekanlara saygı,hastaları ziyaret,büyüklere saygı,okulda küçüklerimize oyunlar öğretme,adab-ı muaşeret kurallarının uygulanması gibi çalışmalar yaparak bu güzel hareketin önce veliler daha sonra köy,ilçe,il olarak yayılması amaçlanmaktadır.Proje için hem okulumuzda oluşturacağımız yeni nesil sınıflar için hem de diğer insanlara faydalı olmak için desteklerinizi bekliyoruz.İyilik hareketi başlasın ve bitmesin dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 4 yıl önce

başarılar

banner22

banner21