banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Başarısını Taçlandırdı

Mustafakemalpaşa'ya geldiği ilk günden bu yana gecesini gündüzüne katarak hizmet eden, Mustafakemalpaşa'nın sevilen ve çalışkan Kaymakamı Mustafa Masatlı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atandı.

Mustafa Masatlı'nın öz geçmişi

26.11.1969' da Sungurlu' da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara ve Sungurlu' da tamamladı. İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı.

Mülki İdare Mesleğine 1994 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak başladı. 8 ay süre ile İngiltere'de bulundu. Küre(Kastamonu) ve Yapraklı(Çankırı) Kaymakam Vekili olarak çalıştı. Ulaş(Sivas), Bahçesaray(Van), Demre(Antalya), Alaçam(Samsun), Gerede(Bolu) Kaymakamlıkları, Tekirdağ Vali Yardımcılığı ve Tekirdağ İl Özel İdare Genel Sekreterliği ile Kayseri Vali Yardımcılığı görevinden sonra 28.07.2015 tarihinde Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevine başladı. Yurtiçi ve yurtdışı çok sayıda seminer ve çalışmalarda bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Mustafa MASATLI evli ve 2 çocuk babasıdır.

YÜRÜTÜLEN PROJELER VE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SONUCU

-2016 Yılı Türkiye’de “Yılın İdarecisi Seçilmesi ve Yılın İdarecisi Ödülü”(Şehit Kaymakam Ersin ATEŞ Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü).

-Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin “Teşekkür Mektubu” (15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı çalışmalardan dolayı).

-Dışişleri Eski Bakanı Prof.Dr. Sayın Ahmet DAVUTOĞLU Bey tarafından verilen “Teşekkür Belgesi” (Bulgaristan’daki Soydaşlarımızla ilgili yapılan çalışmalardan dolayı).

-6 adet “Takdir Belgesi” (Muhtelif Valiliklerden).

-12 adet “Başarı Belgesi” (Muhtelif Valiliklerden).

-4 adet “Üstün Başarı Belgesi”( Muhtelif Valiliklerden).

-2 adet “Maaş Ödülü”.

-Çok sayıda “Teşekkür Belgesi” ( Muhtelif Valilikler, Türk İdareciler Derneği, Kamu ve Özel Kurum ve Kuruluşlarından).

-Ulaş Belediye Meclisince “Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı” verilmesi.

-Bahçesaray Belediye Meclisince en büyük mahallesine “Sungurlu Mahallesi” isminin verilmesi (Çalışmalarından dolayı Mustafa MASATLI’nın doğum yerinin ismi).

-Bahçesaray Belediye Meclisince “Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı” verilmesi.

-Demre Belediye Meclisince “Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı” verilmesi.

-Demre Belediye Meclisince İlçe içindeki ana caddeye “Mustafa MASATLI Caddesi” isminin verilmesi.

-Alaçam Belediye Meclisince “Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı” verilmesi.

-Alaçam Göçkün Köyü Bölgesinde 240 dekar alana ağaçlandırma yapılarak “Mustafa MASATLI Ormanı” ismi verilmesi.

-Alaçam Belediye Meclisince Hükümet Konağının karşısındaki sokağa “Kaymakam Mustafa MASATLI” isminin verilmesi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21