banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

DERE ISLAH ÇALIŞMALARINDA İNCELEME

Dere ıslah çalışmalarında derenin iki yakasında beton örme çalışmaları devam ederken, Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü istikametine doğru giden bağlantı yolu güzergahı, o bölgede yapılacak olan yeni park alanı ve sosyal donatı alanı nedeniyle değiştirildi. Yeni köprü inşaatının da devam ettiği bölgede Orkent köprüsünün üst bölümünde kalan alanda sosyal donatı alanı ve park inşa edilecek.

Çağlayan; Bölge cazibe merkezi olacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve gelirken söz verdikleri Kanal Orhangazi Projesini başlattıklarını belirterek, projemizin ilk etabı Nadır Deresinin ıslah çalışması. Islah Çalışması devam ederken, beton örme çalışmalarının tamamlandığı alanlarda biz de Orhangazi Belediyesi olarak yürüyüş yolları, sosyal donatı alanları, park ve spor alanları inşa etmeye başlayacağız dedi. Bölgenin ilçenin en güzel mekanlarından birisi olacağına da vurgu yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapacağımız bu çalışma ile bölge cazibe merkezi olacak dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21