banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

DİRİLİŞ ARMS'TAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A ANLAMLI HEDİYE

1 ay süren el işçiliği sonrasında tamamlanan hediye tüfeğin kasası, dipçiği ve el kundağı ahşap yakma üzerine iğne işçiliği ile tamamlandı. Tüfek ayrıca, ünlü gravür ve ahşap oyma ustalarının imzalarını taşıyor ve tüfek üzerinde Düzyatan’ın fotoğrafı ile dönemi yansıtan işlemeler bulunuyor.

Avfest Yayın Grubu sözcüsü ticari danışman Abdullah KOÇOĞLU yaptığı açıklamada, daha önce farklı bir silah firması ile Düzyatan’a hediye edilmek üzere bir tüfek hazırlanması girişiminde bulunduk. Ancak, sonrasında söz konusu silah üreticisi firma yöneticileri dönüş sağlamadı ve tüfek teslimatını gerçekleştirmedi. Anladık ki, amaçları teslimat öncesi yapılan haberlerin kaymağını yemekten öte değilmiş. Biz de samimiyetsiz bulduğumuz söz konusu firmayı diskalifiye ettik ve yaşatılan mahcubiyeti üstlenerek Diriliş Ertuğrul adına yakışan yeni bir firma ile, Diriliş Arms firması ile işbirliği gerçekleştirdik. Çok şükür, ayıbın üzerimize atfolan kısmını telafi ettik. Mütevazı kişiliğinden ötürü ve duruma gösterdiği anlayış adına, değerli dostumuz Engin Altan Düzyatan’a ayrıca teşekkürü borç biliriz.

Avfest Yayın Grubu ve Diriliş Arms yöneticileri tüfeği ünlü aktöre, 2019 yılının ilk ayında elden teslim edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Aykara 5 yıl önce

Bir önceki firma zaten yakışmamıştı. Reklam kokuyordu haber zaten. Daha doğrusu, firmada bir şey yok ama yönetim oturmamış bence. Diriliş Arms ismen güzel bütünleşmiş olayla. Tebrikler size.

Avatar
Galip Turalı 5 yıl önce

Seçim iyi olmuş. Öncekisi de iyiydi ama ayıp etmişler, bence de daha iyi olmuş değişim.

Avatar
Can Kavri 5 yıl önce

Ben de o firmanın mağduru bir emektarım. Kıymetimiz bilinmedi. Sözümüz geçmedi. Neyse isabetli olmuş, Diriliş Arms iyi bir firmadır. Artı başka firmaları da var bildiğim odur. Güzel olmuş değişim.

banner22

banner21