Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

DOĞAYI SANATA YANSITTILAR

Nilüfer Belediyesi, doğanın önemine vurgu yapan özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Çıkış noktaları doğa olan Gaia Art Sanatçı İnisiyatifinden Müge Ceyhan, Hüseyin Rüstemoğlu, Melike Uçku ve Seda Dinçay’ın eserleri, “Boşluğun İzleri” isimli sergide buluştu. Yağlı boya, akrilik boya ve fotoğraf çalışmalarından oluşan karma sergi, Karya 29 Yaşam Merkezi’ndeki Nilüfer Belediyesi Galeri N’de izlenime sunuldu.

Serginin açılışına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Vildan Özkula, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejla Aslan, eserleri sergilenen sanatçılardan Müge Ceyhan, aynı zamanda Bursalı sanatçı
olan Hüseyin Rüstemoğlu ve Melike Uçku ile sanata ilgi duyan çok sayıda vatandaş katıldı.


Çıkış noktaları doğa olan Gaia Art sanatçı inisiyatifinin eserlerinde, doğa etkilerinin temsil ve temsilin reddi şeklinde ele alındığı farklı anlatım biçimleri sunuluyor. Eserlerinde doğanın önemine vurgu
yapan sanatçılar, doğa üzerinde oluşturdukları özgün çalışmaları ile kimi zaman çocukluklarında yaşadıkları sosyal çevreye kimi zaman da içinde bulunulan evrenin gizemine dikkat çekmeye çalıştıklarını ifade ettiler.


Sanatseverlerin ilgiyle izlediği ve 19 eserin yer aldığı, “Boşluğun İzleri” isimli sergi 15 Şubat 2020 tarihine kadar izlenime açık kalacak.

Anahtar Kelimeler:
BursaNİLÜFERDoğaSanat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21