Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

DOSABSİAD, BU YIL DA 100 AİLENİN HAYIR DUASINI ALDI

DOSABSİAD hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkmaya devam ediyor. 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü sünnet organizasyonuyla 700’a yakın çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına olanak sağlayan DOSABSİAD bu yıl da 100 çocuğun sünnet işlemini Medicana Bursa Hastanesi’nde gerçekleştirdi.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel, Medicana Bursa Hastanesi’nde gerçekleşen sünnet işleminin ardından çocuklarla bir araya geldi. DOSABSİAD ekibine Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Başhekim Uzm. Dr. Neşe Tunalı da eşlik etti.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel ile Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Başhekim Uzm. Dr. Neşe Tunalı sünnet işleminin ardından çocukları ziyaret ederek, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuklarla bir araya gelip onlarla sohbet eden DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel, çocuklara tek tek hediyelerini de dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.