Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

DÜNDAR'IN BURSASPOR'A İNANCI TAM

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, normalleşme süreciyle sahalara yeniden dönecek olan Bursaspor’un Kulüp Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 20 Haziran Cumartesi günü oynanacak Keçiörengücü maçı öncesi Soğanlı Kültür Merkezi’nde buluşan Dündar ile Mestan, Bursaspor’un genel durumunu değerlendirdi. 6 haftalık zorlu periyotta takıma inançlarının sonsuz olduğunu belirten Başkan Mustafa Dündar, “Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ara verilen ligler bu hafta başlayacak. Bu süreçte takımımızı zorlu bir dönem bekliyor. Çalışmalarına tam gaz devam eden sporcularımızın bu hafta bizlere galibiyet coşkusu yaşatacağına inanıyorum. Böylece şehrimiz bütünleşerek havaya girecek. Başarmamak için bir sebep yok. Çünkü Bursa’mız takımıyla, tesisiyle, taraftarıyla dört dörtlük bir şehir. Eksik olan Süper Lig etiketini de, inşallah önümüzdeki 6 maçta başarı göstererek yeniden alacağız” dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ise desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Süper Lig’de mücadele etmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Son 6 maçta başarı göstererek, emeğimizin karşılığını almak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sizler, şehrin dinamiğini sağlamak adına önemli bir güçsünüz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de bizlere çok destek oldunuz. Bizler, sorumluluklarımızın farkındayız. İnşallah, hedeflerimize en yakın zamanda ulaşacağız” diye konuştu.

Mestan, ziyaret sonunda Başkan Mustafa Dündar’a Osmangazi Belediyesi logolu maske hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21