Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Engelsiz Magazin
banner13

ESENCE BİZE GÜVENSİN

Eşkel sahilindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile birlikte Esence Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi. “Böylesi soğuk bir günde sıcak gülümsemeler ile karşılaşmak bizleri çok memnun etti. Adayımız Murat başkanın çok güzel bir Mudanya hayali var. Daha güzel bir Mudanya’da yaşamak için inşallah Allah bize fırsat verir” diye söze başlayan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Avukat İnci Söğütlü, Esencelilerin yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

“ATATÜRK’ÜN GÖLGESİNDE YATIYOR”

“Bizim belediyecilikten anladığımız vatandaşın sıkıntılarını gidermektir. Bu memleketin dertleri ile dertlenmek lazım” diyen Dr. Ünal, “Esence ile ilgili projelerimiz var. Göreve geldiğimizde öncelikle Esence’nin ve Eşkel sahilinin yollarını ve çehresini düzenleyeceğiz. Hamaset siyaseti yapmak buraların sorunlarını çözmüyor. Mevcut belediye başkanı Mudanya için hiçbir hizmet yapmadan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gölgesinde yatarak siyaset yapıyor” dedi. Esence ile ilgili yapılan yatırımlardan bahseden Dr. Ünal, “Tarımsal sulama amaçlı sondaj projesi ve Esence’nin civar mahalleler ile kestirme yolların yapılması gibi hizmetler kazandırdık. Önümüzdeki 5 yılda da yatırımlarımız devam edecek. Esence bize güvensin” şeklinde bilgiler verdi.

“5 YILDA 3 KERE GELMEMİŞTİR”

Mevcut belediye başkanının Mudanya’nın sorunlarından ve çözüm yollarından uzak bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunu ifade eden Dr. Ünal, “Şimdi soruyorum sizlere 5 yıldır 3 kere Esence’ye gelmemiş bir belediye başkanı civar mahalleler ile olan bağlantı yollarından giderek Yalıçiftlik ve Hançerli’yi bulabilir mi? Eğer bulursa kendisinden özür dileyeceğim” diye konuştu. Vatandaşlar ile sohbet havasında geçen ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık Esence’nin sorunlarına hâkim olduklarını belirtti. “Murat ağabeyimin Mudanya ile ilgili projeleri hazır. Biz vekil olarak üzerimize düşeni yapacağız. Milletvekili olarak devletten maaşımızı millete kabadayılık yapmak için almıyoruz. Biz hizmet etmeye geldik” diye vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
ESENCE BİZE GÜVENSİN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.