Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ESNAFIMIZ CAN DAMARIMIZ’

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “İLÇEMİZİN YÖNETİMİNDE ESNAFIN, SANAYİCİNİN, İŞÇİNİN, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ, KADINLARIN, ÇOCUKLARIN, YAŞLILARIN, ENGELLİLERİN VE GENÇLERİN TALEPLERİNİ VE BEKLENTİLERİNİ ÖĞRENMENİN EN DOĞRU YOLU SAHADA OLMAK.”

-BAŞKAN YILMAZ:” EKONOMİMİZİN CAN DAMARI OLAN ESNAFIMIZIN İHTİYAÇLARINI YERİNDE TESPİT EDİP, ÇÖZÜMLER ÜRETMEK VE VATANDAŞLARIMIZIN BELEDİYEMİZDEN BEKLENTİLERİNİ ÖĞRENEBİLMEK ADINA HEMŞEHRİLERİMİZİN ARASINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ.”

Her hafta ilçenin farklı bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Anadolu Mahallesi Karlıdağ Caddesi esnaf ve bölge sakinleri ile bir araya geldi.

31 Mart  2019’da gerçekleşen  Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesindeki adaylık sürecinde ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ sloganıyla çalışmalar yürüten ve göreve başlamasının ardından da çalışmasına aralıksız devam eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, her hafta Yıldırımlılarla buluşmaya devam ediyor. Her Cuma günü farklı bir mahalleyi ziyaret ederek bölge sakinleriyle ve esnaf ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karlıdağ Cami’nde eda ettiği namazından ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile gerçekleştirdiği buluşmada, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, talep ve önerilerini bizzat dinledi.

‘HALKIMIZIN DESTEĞİ GÜÇ VERİYOR’

Yıldırım’a hizmet yolunda yapılması gerekenleri sahada vatandaşlarla buluşarak doğrudan belirlediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler Yıldırım’ı bünyesinde barındırdığı tüm unsurlarıyla bir bütün olarak ele alıyoruz. İlçemizin yönetiminde esnafın, sanayicinin, işçinin, sivil toplum kuruluşlarının, kadınların, çocukların, yaşlıların, engellilerin ve gençlerin taleplerini ve beklentilerini öğrenmenin en doğru yolu sahada olmak. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken, refah seviyemizi yükseltmek için çalışırken halkımızın güveni ve desteği ile güç kazanıyoruz. Yoğun çalışma tempomuza rağmen hemşehrilerimizle kucaklaşmaya özen gösteriyoruz. Karlıdağ Caddesi de, Vişne Ticaret Bögesi’nde ilçemizde üretimin olduğu önemli bir yer. Bu kapsamda ekonomimizin can damarı olan esnafımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözümler üretmek ve vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek adına hemşehrilerimizin arasında olmayı sürdüreceğiz. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarda konunun muhataplarıyla istişareyi vazgeçilmez kılarak, aynı anlayış içinde vatandaşımızla karşılıklı fikir alışverişine devam edeceğiz. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21