Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ETİ BROWNİ INTENSE’İN REKLAM FİLMİNİN YENİ YÜZÜ “EZGİ MOLA” OLDU

Kek pazarında Türkiye’nin en çok tüketilen ürünü Eti Browni Intense*, #intensekrizikonseptli samimi ve eğlenceli iletişimini bu yıl da devam ettiriyor.

Eti Browni Intense’in yeni reklam filminde, güzelliği kadar sempatikliğiyle de izleyicilerin gönlünde taht kuran Ezgi Mola’nın samimi oyunculuğu; Intense Krizi’ne giren bir kadının; yerinde duramayacağını eğlenceli bir dille anlatıyor.

Intense Krizi’nin asla geçiştirilemeyecek bir arzu olduğunu tüm kadınlar gibi içselleştiren Ezgi Mola, Intense’e giden yolda çok eğlendiği partiden erken ayrılmayı da, kendisini yavaşlatan topuklularından kurtulmayı da biliyor. Bunları yaparken de kendi doğallığını yaşamaktan çekinmiyor, hatta kendisiyle dalga geçebiliyor. Tam bir Intense Kadını.

Intense Krizi geldiğinde, Ezgi Mola da her kadın gibi onu en doğal haliyle karşılıyor. Ve kendini maceraya bırakıyor.

Yaratıcı süreci Propaganda tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Depo Film’den Serdar Dönmez oturuyor.

*A. C. Nielsen Kasım YTD’18 Retail datasına göre tonajda ve ciroda Browni Intense, Türkiye’nin en çok satan kek ürünüdür.

REKLAMVEREN: ETİ

REKLAMVEREN YETKİLİLERİ: Zübeyde Erce Özmen, Duygu Bakar

AJANS:PROPAGANDA

YARATICI EKİP: Mustafa Küçükkalıpçı, Pınar Kurt, Tuba Ulu, Rojda Çimen, Derya Oğuz

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ:Elçin Duraklar, Miray Gürgener

STRATEJİK PLANLAMA:Ceylan Eren

AJANS PRODÜKTÖRÜ:Nilay M. Ciğit

YÖNETMEN:Serdar Dönmez

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Michel Dierickx

YAPIM ŞİRKETİ:Depo Film

YAPIMCI: Ender Sevim, Cüneyt Utkular, Melih Kokucu

MÜZİK: Jingle Jungle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21