banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

GEMLİK BELEDİYESİ'NİN KORONAVİRÜS MESAİSİ SÜRÜYOR

Dezenfekte çalışmaları ise Gemlik’te bulunan tüm okullarda devam ediyor. İlçede bulunan 35 devlet okulu ile 26 özel okul, sokaklar, camiler, duraklar ve bankalarda çalışmalar sürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ahmet Dedetürk’ün koordine ettiği ekipler sokak ve okul bahçelerinde yıkamalar gerçekleştirip çevre temizliğini sağlarken Sağlık İşleri Müdürü Hakan Uğur’un koordine ettiği ekipler ise ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini sürdürüyor. Bu hafta içinde Gemlik’teki tüm okulların ilaçlanmasının tamamlanası, cadde ve sokak temizliğinin ise artarak devam etmesi planlanıyor. Okulların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının da ilaçlama programına alındığı belirtiliyor.

Ödemeler internetten olacak

Ayrıca belediye ödeme yapacak vatandaşların vezneye gelmesine gerek kalmadı. İsteyen Gemlikliler belediyeye ait tüm ödemelerini https://ebelediye.gemlik.bel.tr/ bağlantısından ya da Gemlik Belediyesi Halk Bankası TR68 0001 2009 2800 0007 0000 10 IBAN hesabına internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilecek. Vezneler ise aynı şekilde çalışmaya devam edecek.

Başkan Sertaslan: “Belediyemiz koronavisüre karşı çalışmaya devam ediyor”

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’te virüse karşı olağanüstü bir tedbir durumu olduğunu belirterek hastalık etkisini kaybedene kadar ilçede çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Ülkemizde ilk vakaların görülmesiyle tüm ekiplerimiz büyük bir çaba göstererek belediyemizin üzerine düşen görevleri yerine getiriyor. Sağlık İşleri’miz kurumlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ederken Temizlik İşleri’miz de rutin çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor. Ayrıca son çıkan genelgede virüsün yayılmasını engellenmesi amacıyla geçici süreliğine kapatılan işletmelerin denetlenmesi ise yine belediyemiz yetki alanında devam ediyor. Uzmanların önerilerine uyarak tokalaşmayı ve sarılmayı bırakıp, ellerimizi sık sık dirseklerimize kadar sabunla yıkayıp, hapşırıp öksürürken yüzümüzü tek kullanımlık mendil ya da dirseğimizle kapatarak hem kendimizi hem çevremizi olası yayılmalardan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21