Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

GIYASETTİN BİNGÖL'DEN EĞİTİME ÖNEMLİ KATKI

İmza töreninde konuşan Vali Canbolat: "Bugün yine Cuma günü hayırlı bir işe vesile olmak için bir araya geldik. Malumunuz ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke, geçen hafta itibariyle yıkılmasına ilişkin belirli kararlar aldığımız okullar var ama bugün bir okulu hayırseverimizin yapması için toplandık. Tam da dar zamanda sıkıntılı zamanda sağ olsun Gıyasettin Bey Namazgah İlkokulumuzu yenileme, yeniden yapma fedakarlığını ve hayırseverliğini gösterdi. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz bu dar zamanda yetişti. Biz Bursa'daki diğer hayırsever iş insanlarımızı da hayırseverlerimizi de yeni okul yapmaya, ihtiyacımız olan okulları yapmaya teşvik ediyoruz ve davet ediyoruz. Ben burada Sınav Okullarına ve sahibi Gıyasettin Beye, Kudrettin Beye ve kıymetli evlatlarına bu hayırlı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gıyasettin Bingöl Namazgah İlkokulumuz İlimize hayırlı ve uğurlu olsun emeği geçen desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum. "dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise "Hayatını eğitime adayan Hayırsever Gıyasettin Bingöl Bey başta olmak üzere emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bursa eğitim camiası olarak okullarımızın inşaat ve yapımlarında hayırseverlerimizden çok büyük destek gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. Bu şehrin iş insanları, hayırseverleri yaşadıkları ve yahut da doğup büyüdükleri şehre bu anlamda her zaman sahip çıkıyor. Bu şehirde yetişecek çocuklarımızın eğitimine çok büyük katkı sağlıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, desteklerini her zaman yanımızda hissetmekten duyduğumuz mutluluğu belirtmek istiyorum." dedi.

Namazgah bölgesinin kendisi için önemli bir bölge olduğunu vurgulayan Hayırsever Gıyasettin Bingöl, "Namazgah, Bursa'ya geldiğimizde ilk yerleştiğimiz ve bir dönem yaşadığımız bölgedir. İl Müdürümüz bana Namazgah İlkokulu dediğinde çocukluğumun geçtiği yer olduğu için çok heyecanlandım. Böyle bir okul yapmak benim için bir şereftir. İnşallah en kısa sürede eğitimin hizmetine sunarız. Bizleri teşvik eden Sayın Valimize, İl Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından Canbolat, Dülger ve Bingöl okulun yapım protokolünü imzaladı. Yıldırım İlçesi Namazgah mahallesinde 2 bin 035,84 m2 arsa üzerine, Hayırsever tarafından 18-20 derslikli okul binası anahtar teslimi inşa edilerek, kullanma hakkı Bursa Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek. Hayırsever Gıyasettin Bingöl tarafından yaptırılacak okula "Gıyasettin Bingöl Namazgah İlkokulu" ismi verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21