Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN TARİH VE DOĞA KOKAN DÜĞÜN HİZMETİ

     Tarihi Butik Otel’in arka bahçesinde oluşturulan Kır Düğün ve Nikah Salonu, yenilenen yüzüyle, kır düğünü ve nikahı yapmak isteyen çiftleri ağırlıyor. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Nikah memurluğumuzun hizmet verdiği birimin bahçesi olan mekanda, başlangıçta küçük nikah törenleri yaparken, hemşehrilerimizin yoğun talebi olduğunu görünce, kır düğün ve nikah salonu oluşturduk. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu tespit ettiğimiz kır düğün salonu ihtiyacını, Butik Otelimiz’in bahçesinde oluşturduğumuz kır düğün ve nikah salonu olarak hizmet verecek bu mekanla gidermiş olduk. Butik Otel Kır Düğün ve Nikah Salonumuz, 250 kişilik kapasitesi, tarih ve doğayla iç içe, konfor ve hizmet kalitesiyle, ömür boyu birliktelik için evet diyecek çiftlerimizi ağırlamayı bekliyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 

    Gürsu Belediyesi Butik Otel Kır Düğün ve Nikah Salonu’nda yapılacak düğün törenlerinde, çiftlerin en özel günlerini unutulmayacak güzellikte hatırlamalarını sağlamak için hizmet vermeyi amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.