Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

GÜRSU VEFA EKİBİ VATANDAŞIN YANINDA

Corona virüs salgını nedeniyle alınan korunma tedbirleri kapsamında, Gürsu Kaymakamlığı ve Gürsu Belediyesi personelleriyle oluşturulan Vefa Ekibi, iki günlük sokağa çıkma yasağında da vatandaşların taleplerini karşılıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Alınan tüm önlemleri bizlerin sağlığını korumak amacıyla planlayan devletimizin eli olan vefa ekiplerimiz, ekmek, ilaç v.b acil ihtiyacı olan vatandaşlarımızın taleplerini, özveriyle çalışarak evlerine ulaştırıyor. Hepimizin sağlığı için evlerimizde kalmayı sürdürelim, inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatacağız” dedi.

Gürsu vefa ekibi, vatandaşların mağdur olmaması için, vatandaşlardan gelen talepleri evlerine kadar ulaştırarak yardımcı oluyor.

Anahtar Kelimeler:
GÜRSUBursaYardımVefa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.