banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

GÜRSULULAR YENİ NORMALLERLE CUMA NAMAZINI KILDI

Camilerin, koronavirüsten korunma tedbirleri alınarak yeniden ibadete açılmasıyla Gürsu’da bulunan camilerin ve okulların bahçeleri cemaatlerle doldu.

Cuma namazını 80.Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde kılan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yaşam koşullarımızın yeni normal standartlarının oluştuğu bugünlerde, ilk cuma namazlarımızı kıldık. Camilerimiz ve okullarımızın bahçeleri sosyal mesafe kuralına uyarak namazlarını kılan cemaatlerle doldu. Kalplerimizden süzülen duaların sıcaklığıyla cemaatle buluşarak kılınan namazların birlik ruhunu özlemişiz. İnşallah en kısa zamanda, saflarımızı sıkılaştırarak namaz kılacağımız günlere de kavuşuruz” dedi.

Cami ve okul bahçelerinde kılınan namazlar sırasında cemaatlerin sosyal mesafe kuralına uyularak oluşturulması, yeni normallerimizin nasıl olacağını da gözler önüne serdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21