banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

GÜRSU’NUN YENİ MAHALLELERİ’NE ASFALT

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, ilçe merkezinde yoğun olarak gerçekleştirilen üstyapının yenilenmesi çalışmalarının yanında, köyden dönüşen mahalleler de yapılan asfalt çalışmalarıyla kent kimliği kazanıyor.
Asfaltlama çalışmaları Kazıklı ve Dışkaya Mahalleleri’nde de devam etmekte. 
Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin hızla gelişen şehirleşmesine uygun olarak da üstyapısını yeniliyoruz. İlçemizin merkezinde bugünlerde yaptığımız kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanında yeni mahallelerimizde de üstyapıyı geliştiriyoruz. Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Gürsumuz’un hızla artan nüfusunun ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirme yönünde büyük emek veriyoruz” dedi.
    Asfaltlama çalışmasıyla köy havasından çıkarılarak şehir kimliğine kavuşturulan Dışkaya ve Kazıklı Mahalleleri’nin çehresi güzelleştiriliyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21