Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ ORHANGAZİ incemedya Sanat Engelsiz
banner13

Halit Şefikoğlu Osmangazi İçin BENDE VARIM Dedi

Millete hizmet yolunda Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuruyu Ak Parti teşkilat üyesi Halit ŞEFİKOĞLU yaptı. ŞEFİKOĞLU Başkanlığa aday adaylık başvuru dosyasını Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığına teslim ettikten sonra kamuoyu ile paylaştı.

 

 

ŞEFİKOĞLU basın açıklamasında, "Partimizin Milletimiz ve memleketimiz adına yaptığı tüm güzel icraatlarına katkıda bulunabilmeyi arzu ediyoruz. Bu sürecin hedefinden sapmadan devam ettiğine bizatihi tanıklık etmek istiyoruz, Kısacası bu geminin Türkiye'mizin, bu rotasından ayrılmaması için salih niyetler ile gayret göstermeye talibiz" dedi.

  Burada önemli olan soru; Hangi istikamette yürümeye karar verdiğindir. Bu bağlamda “Hakka hizmetin ancak, halka hizmetle” mümkün olabileceğini anlamış biri olarak seçimimizi yapmış ve istikametimizi belirlemiş olduk.
  Bu ana hedefimiz doğrultusunda üyesi bulunduğumuz ve Mahalle Başkanlığını yaptığımız Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiğinden bu yana; milletimiz ve memleketimiz adına yaptığı tüm güzel icraatlarına katkıda bulunabilmeyi arzu ediyoruz. Çağdaş uygarlık seviyesini yakalamış hatta ilerisine geçmiş müreffeh bir Türkiye şüphesiz hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Türkiye'mizin 2023 2053 2071 hedeflerine ulaşacağı inancımız tamdır diyerek  insanımızın mayasında bulunan güzel hasletler sayesinde "Halk için halkla beraber gönül insanı" parolasını benimseyen biri olarak Ekip ruhuyla çalışmayı,  girişken, yeni duruma kolay uyum sağlayabilen, teknolojiyle barışık, yeteneklerimizi mükemmellik ve doğru ahlakla uyum içinde, sürekli eyleme dökerek, biz ve beraber olarak, yönetme ilkesini benimsiyoruz.

 

HALİT ŞEFİKOĞLU KİMDİR? 
Evli ve 2 çocuk babası olan ŞEFİKOĞLU ilk, orta ve lise tahsilini Bursa Osmangazi’de tamamladıAnadolu Üniversitesi İşletme ve Kamu Yönetimi  lisans bölümlerinden mezun oldu. İş Spor Adamlığı, ve STK’lardaki yaşantısındaki başarısında ŞEFİKOĞLU’nun kariyerinde önemli bir yer tutuyor.

17 yıl futbol geçmişine sahip olup 12 yılda Bursadaki birçok spor kluplerinde Antrenörlük, Tüfad Bursa Şubesi Genel Sekreterlik ve Basın Sözcüsü görevlerinde bulundu.

1988-2004 yılları arasında Ağa köy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Müdürlüğü, 2004-2007 Çağlayan Köyü Tarımsal Kooperatif Müdürlüğü ve bunun yanında

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş ve Burkent A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı Bursa bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliği kuruluş çalışmalarında bulundu. 

 

ŞEFİKOĞLU ayrıca Osmangazi Belediye Spor Kulübü Koordinatörlüğü,

Bursaspor Kulübü Genel Kurul Üyesi olup Bursaspor kulübü elektrik A.Ş Yatırım Direktörlüğü yaptı 

ŞEFİKOĞLU siyaset arenasına 2010 yılında AK Parti Osmangazi Dereçavuş Mahalle Başkanlığı görevi, Osmangazi İlçe Tarım Komisyon üyesi ve Ak parti İl Bşk Tarım Gıda Hayvancılık Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundu. AK Parti Siyaset Akademisi 4.Programını başarı ile tamamlayarak Genel Siyaset Sertifikasına sahip oldu

Milletvekilliği aday adaylığı, 
Mertan Sanayi,Tarım,Makina Proje Danışmanlık şirketinin de sahibidir.

Evli ve 2 çocuk sahibidir.

2019 Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.