Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

HİLELİ ÜRÜN ÜRETEN VE SATAN FİRMALAR İÇİNDE BULUNAN KÖFTECİ YUSUF ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa listesinde olan Köfteci Yusuf sonunda müşterilerinden özür diledi. Bursa'da bulunan ve bir çok şubesi yer alan Köfteci Yusuf tarafından yapılan açıklamada ürün dağıtımı gerçekleştirilen Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. ile ilişiğin tamamen kesildiği belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2019 yılında açıklanan taklit ver tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler listesinde Köfteci Yusuf'un da bulunması tüketicileri şaşkına çeviröişti. 618 firma ve 1211 adet parti ürününün uygunsuz bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılanırken bu listede Bursa'da 22 firma ve 63 ürün yer alırken en başta zeytinyağı olması dikkatlerden kaçmadı. 

Köfteci Yusuf bu açıklanan listede yer alınca tüketiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Firmanın Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic. Ltd.'ye yaptırmış sızma zeytinyağları bu listede yer aldı. 

ÖZÜR DİLEDİ

Köfteci Yusuf ise yaptığı açıklamasında Aktürk Gıda ile ilişkilerini kestiğini belirterek müşterilerine karşın bir özür mesajı yayınlamak durumunda kaldı. Söz konusu firmadan ise şu ana kadar sadece bir kez alım yapıldığı ifade edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.