Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş İnce Medya KORONAVİRÜS
banner13

Hizmet için evlerinin yolunu unutan örnek çift

Mustafakemalpaşa’da Başkan Mehmet Kanar gibi Halkla İlişkileri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte gece gündüz demeden vatandaşın kapısını çalan bir isim daha var.  Eşi Mehmet Kanar gibi Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmek için kendi çocuklarından fedakârlık yapan Yasemin Kanar, gönülleri fethediyor.

NEREDE ÇOCUK VE KADIN ORADA YASEMİN KANAR

2 çocuk annesi Yasemin Kanar, bazen sabah erken saatte,  bazen de gece geç saatte çocuklar ve kadınların sevincine ortak oluyor. Tek amacının Mustafakemalpaşa’da kadınların ve çocukların hayatına dokunarak onlara yeni ufuklar açmak olduğunu belirten Yasemin Kanar, daha çok çocuk ve kadına dokunmak için gecesini gündüzüne katıyor.

Kadınlar için el sanatları,  hobi atölyeleri, kişisel ve mesleki gelişime yönelik eğitimlere önem veren Yasemin Kanar, çocukların eğitim, sağlıklı büyümeleri için de tüm çalışmalara öncülük ediyor.

7’DEN 77’YE SÖZÜ YERİNİ KUNDAKTAN 77’YE BIRAKTI

Çiçeği burnunda ebeveynleri Halkla İlişkiler Müdürü Havva Kılıç ile birlikte ziyaret eden Kanar, yeni doğan bebeklerin ailelerine 'Hoş geldin Bebek' paketleri hediye etti. Mustafakemalpaşa Belediyesi Halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından geride kalan 10 ayda 263 yeni doğan bebek ziyareti gerçekleştirdi.

BİR TELEFON KADAR UZAKTAYIZ…

‘Bebeklerimizin için geleceğin Mustafakemalpaşa’sını inşa ediyoruz’ diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve eşi Yasemin Kanar,  vatandaşlara bir telefon kadar uzaklıkta olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Bursa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.