Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

İMO BURSA ŞUBESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ’I AĞIRLADI

İMO Bursa Şube Ulaştırma Komisyonu’nun ulaşım ile ilgili çalışmalarını ve çözüm önerilerini aktarmak için davet etti. Davet üzerine Şubeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ulaştırma Komisyonu üyeleri ağırladı.

Ulaştırma Komisyonu Başkanı Mehmet Tözün Bingöl, Başkan Aktaş ve BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar, Ulaşım Daire Başkanı Gazali Şen, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdür Vekili Ferhat Arıkan, Raylı Sistem Şube Müdür Vekili Rüştü Şanlı’nın yer aldığı beraberindeki heyete, akademik - teknik bilgi birikimi ile hazırlanan, kent ulaşımının sorunlarına yönelik çözümlerin yer aldığı sunumu aktardı.

İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak, Şube olarak kentin sorunlarına çözüm için çalıştıklarını, fikir ürettiklerini söyleyerek, yapıcı önerileri ve eleştirileri dile getirmekten çekinmediklerini kaydetti. Kentin ulaşımının yanı sıra yapılaşma ile ilgili sorunlarını da aktaran Albayrak, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesi ile yaşanan sıkıntıların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meslek odalarının kent için değerli olduğunu, fikirlerine önem verdiklerini belirterek, kentin sorunlarına yönelik ilgili Odalarla birlikte ortak çalışacakları projeler üretmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Başkan Aktaş’a Türk bayrağı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.