banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERİN İÇİNİ ISITAN JEST

İnegöl Belediyesi, üniversite öğrencilerinin vize sınavlarına girdiği şu günlerde öğrencileri unutmadı. 2014 yılından bu yana uygulanan sınav dönemleri çorba ikramı, Pazartesi günü başladı. Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin vize sınavlarına girdiği bu yoğun haftada, üniversite öğrencilerinin sınav yoğunluğunda kahvaltı hazırlamakla vakit kaybetmemeleri ve günün en önemli öğünü olan kahvaltılarını ihmal etmemeleri adına İnegöl Belediyesi tarafından 11-22 Kasım tarihleri arasında öğrencilere her sabah saat 09.00 ile 11.00 arası çorba ikramı yapılıyor.

ÇORBALARI BAŞKAN DAĞITTI
Her gün farklı bir çorbanın ikram edildiği etkinlikte 2 haftalık süreçte toplam 3 bin çorba ikramı yapılması planlanırken, bu sabah Belediye Başkanı Alper Taban’da çorba dağıtımlarına katıldı. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Partili yöneticilerle birlikte Başkan Taban öğrencilere çorba ikram etti.

Çorba ikramı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün kampüs alanımızda öğrenci arkadaşlarımızla birlikteyiz. Hem bir selam verelim hem de derslerinde başarılar dileyelim istedik. Tabi hepimiz öğrencilik yaptık. Öğrencilik gerçekten hem gurbettir hem zorlukları içerir, tek başınıza hayatta tutunma mücadelesidir. Gençlik döneminde aslında heyecandır. Bizler de öğrencilik yaptığımız için arkadaşlarımızı gayet iyi anlıyoruz. Onlara özellikle böyle havalarında da soğuduğu bir dönemde sınavların da başlamasıyla beraber en azından bir çorba ikramında bulunarak içlerinin ısınmasını, ders telaşının içerisinde kahvaltı telaşına girmemelerini istedik” dedi.

ÖĞRENCİLERİN ŞEHRİMİZDE HUZURLU ŞEKİLDE BULUNMASINI ARZU EDİYORUZ
Geçtiğimiz dönemlerde de öğrencilere çorba ikramları olduğunu ifade eden Taban, “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizdeki öğrencileri seviyor ve önemsiyoruz. Onların burada huzurlu, güvenli, memnun bir şekilde bulunmalarını arzu ediyoruz. Sonrasında da insan kaynağı noktasında da burada iş bulup İnegöl’e değer katabilmelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.

MÜSTAKİL ÜNİVERSİTE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Açıklamasında müstakil üniversite kurulması konusuna da değinen Taban, “Üniversite noktasında da kıymetli Milletvekilimizin, İlçe Başkanımızın birlikte yaptığımız girişimler neticesinde şehrimize müstakil bir üniversite kazandırılması noktasında da çalışmalar sürdürülüyor. İnşallah bunu da gelecekte gerçekleştirmiş olacağız. Şuanda İşletme Fakültemiz ve Meslek Yüksek Okulumuzla yolumuza devam ediyoruz. Birde Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu da biliyorsunuz resmi gazetede yayınlandı. Bunlarla ilgili de çalışmalar devam edecek. Nihayetinde daha sonrasında müstakil bir üniversiteyi de inşallah şehrimize kazandırmış olacağız. Ben öğrenci kardeşlerimize derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21